Kerülje el a sorban állást!

Nekünk fontos, hogy nyugodtan foglalja el helyét!

Augusztus 25-én pénteken a Magyar Állami Népi Együttes előadását tekintheti meg a Szarvasi Vízi Színházban a nagyérdemű közönség. Önt is érdekelt a Magyar Néptánccal kapcsolatos témákban? Akkor itt a helye!

Minden bizonnyal helyszínen is megvásárolhatja a jegyét, de óriási sorra és várakozási időre számíthat. Éppen ezért megosztjuk most azokat a fontos információkat, amelyekkel megkímélheti magát, az előadás előtt felesleges idegeskedéstől.

Amennyiben nem szeretne lemaradni a Vízi Színház idei utolsó előadásáról: Megidézett Kárpátalja Hágókon innen és túl, feltétlen fáradjon be a Színház jegypénztárába mielőbb (5540 Szarvas, Petőfi utca 7-9). Miért idegeskedne az óriási sort kivárva, hogy sorra kerüljön? Elővételben gyors, hiszen nap közben szinte senki nincsen már a jegypénztárban csak a pénztáros és maximum “a szomszéd”, aki éppen jegyet vesz, hogy részese lehessen az idei utolsó élménynek.

Azon vendégeink, akik az előadás napján szeretnének jegyet vásárolni, nekik érdemes minél előbb, de legalább 1,5-2 órával kezdés előtt a pénztárnál való sorban állás elkerülése érdekében. Ajánlani tudjuk, hogy érkezzenek hamarabb a vidéki és távolabbról érkező vendégeink, hiszen a jegyvásárlás után lehetőségük van egy sétához a ligetben vagy a közeli éttermekben elidőzni. Csak ajánlani tudjuk a Szeparé Kávézó és Éttermet és a Turul Gasztro hangulatos kerthelyiségét.

A Víz-Hal-Ember Közhasznú Alapítvány vezetőség kéri azokat, akik érdekeltek lehetnek, hogy lehetőség szerint elővételben vegyék meg, így meghagyva pár vidéki érdeklődőnek a gyors helyszíni jegyvásárlást.

Köszönjük, hogy elolvasták!

További hasznos információk:

Nyitvatartás:
Augusztus 23. szerda- zárva
Augusztus 24. csütörtök – 17:00-20:30
Augusztus 25. péntek – 13:00-20:30

Jegyárak:
A jegyárak szektorokra vannak bontva, 1800.-Ft, 2000.-Ft, 2500.-Ft, 3000.-Ft, 3500.-Ft-os jegyek vannak. Kinek hol lesz még lehetősége élvezni a táncos estet.

-20% Kedvezmény:
A 14 év alattiaknak és nyugdíjasoknak valamint szarvasi lakosoknak (lakcímkártya, személyi bemutatásával) 20% kedvezmény.

Bankártyás rendszer van, de American express illetve SZÉP kártyát nem tudunk elfogadni.

FONTOS!
Az előre lefoglalt jegyeket 48 órával az előadás előtt át kell venni, az után felszabadulnak, újra értékesítésre kerülnek.

Aki már megvásárolta a jegyét annak elég 20-30 percel hamarabb érkezni.